DEMO TENIS

SPORTS FESTIVAL aduce la Cluj-Napoca nume mari ale tenisului mondial alaturi de cel mai indragit sportiv al Romaniei, Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta si Fabio Fognini. Intalnirea dintre echipa Romaniei si echipa Italiei va avea loc in 15 iunie, in cadrul editiei a 2-a a festivalului si per total, in terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam si peste 55 milioane $ incasari din premii.

Confruntarea dintre echipa Romaniei si Echipa Italiei cuprinde 3 meciuri si anume:

  • simplu feminin: Simona Halep vs. Flavia Pennetta
  • simplu masculin: Marius Copil vs. Fabio Fognini
  • dublu mix: Simona Halep, Marius Copil vs. Flavia Pennetta, Fabio Fognini

Simona Halep este una din cele mai valoroase sportive din istoria Romaniei. In aceasta saptamana se implinesc 5 ani de cand e in TOP 10 WTA. A fost clasata pe primul loc mondial dupa ce anul trecut a castigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros si are 18 titluri WTA. Simona s-a intalnit cu Flavia Pennetta in teren de 6 ori pana acum, scorul confruntarilor fiind 4-2 in favoarea Flaviei.

Marius Copil se afla in prezent la cea mai buna clasare din cariera sa: el a urcat patru pozitii in clasamentul ATP, de pe locul 60 pe 56, dupa ce a ajuns in turul secund la Australian Open.

Sotii Flavia Pennetta si Fabio Fognini sunt unii din cei mai buni jucatori de tenis ai ultimilor ani, au prezente constante in fazele finale ale marilor turnee. Pennetta a fost prima jucatoare din Italia care a reusit sa ocupe locul 1 in clasamentul mondial de tenis, iar Fognini are 9 titluri ATP (din care 1 turneu de Grand Slam la dublu). Este momentan pe locul 15 ATP, avand cea mai buna clasare a carierei pe locul 13 ATP. Castiguri sale din tenis sunt de peste 11.5 mil $ si nu in ultimul rand a reusit 3 VICTORII impotriva lui RAFAEL NADAL!

BILETE

Biletele sunt disponibile online pe entertix.ro:

Categoria 3: 60 lei
Categoria 2: 100 lei
Categoria 1: 160 lei