SPORTS FESTIVAL este o experienta unica de festival, un mix intre sport, divertisment, educatie, competitie si distractie.

Misiunea noastra este sa aducem impreuna, o data pe an, industria sportului romanesc si international in cadrul unui eveniment unic, gandit sa ofere oportunitati exceptionale pentru industrie si pentru publicul larg. Timp de 4 zile, 30 de sporturi sunt expuse in fata publicului pentru a le descoperi, a participa la competitii sportive sau pentru a se bucura de sport de calitate in demonstratii oferite de campioni mondiali.

SPORTS FESTIVAL promoveaza sportul si un stil de viata sanatos, oferind modalitati de a invata unii de la altii si oportunitati de conexiune cu ultimele tendinte mondiale.

La nivel fundamental, ne dorim sa creasca apetitul oamenilor pentru sport si pentru valori ca disciplina, spirit de echipa, atitudine de castigator, rezultate pe termen lung, bucuria jocului, atitudine fair-play.

A doua editie a festivalului are loc intre 13-16 iunie 2019 si aduce la Cluj-Napoca nume mari ale tenisului mondial alaturi de cel mai indragit sportiv al Romaniei, Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta si Fabio Fognini.

Prima editie SPORTS FESTIVAL a insemnat 4 zile cu 20 de sporturi disponibile gratuit, 2 meciuri demonstrative de nivel mondial si peste 100 de sportivi de performanta, legende, campioni, prezenti la Cluj. Evenimentul este o initiativa unica in Romania si este menit sa ofere oportunitati prin care publicul sa se apropie de sport intr-un mod activ.